lördag, mars 28, 2009

Dagen efter

Tänkte softa lite på Månknarken efter gårdagens något intesiva pass. Snurra runt på 340 kändes som en lämplig prövning idag. Provade, misslyckades kapitalt. Kände innan att jag var lite ihålig men vafan, lite pulver måste det väl finnas i systemet. Inte, alls faktiskt. Hade inte huvud för att lida, hade faktiskt inte huvud för att göra nåt alls.

Fredagar betyder studiebesök på berget, en sväng för att kika på SL-nollan. Den står kvar. Gaffelröret var inte ens så pass kapat att det skulle bli ett problem på en Largemoppe, vilket jag av en händelse bara råkade mäta. Den hojen är jätterolig att lyfta, tomlyfta det roligaste en cyklist vet, i alla fall den här cyklisten. Gillar även formerna på ramen, de är väldigt mysiga, bottenrörets anslutning till vevlager och sadelrör är allt annant än underdimensionerat. Så, bara så att ni, intresseklubben ska kunna anteckna mina åsikter i saken.

Tomlyfte även en Magura Durin SL, saaaaaataaan vad lätt. Visste ni att giant har 25-grammiga flaskställ i dyrplast? Nu vet ni.

Inga kommentarer: