söndag, februari 22, 2009

Seg start

Ja så var söndagen avklarad. Fick i mig två pass, löpning med Brinken på kvällningen åtföljd av magboll. Fan alltså, löpning är enkelt.
Det var slitsamt framför TVn idag. Södergren gjorde det han är bäst på; dra. Fan alltså, jag trodde han hade lite till i sista backen men vafan, det är ingen lek att åka skidor sådär fort så att alla andra i värdseliten släpper. Att Petter N kan sjudubbla farten en kort sträcka är ju ingen nyhet och ett trevligt vapen, för honom. Fan det var spännande alltså.

Snacka om att det är tomgång nu, eller kanske rundgång. Det har varit trevliga avbrott i grundträningen med dessa små lokala skidtävlingar. Synd bara att de tagit slut nu med Vasaloppsveckans början. Efter den verkar skidsäsongen ta slut, fattar det inte. Det är ju nu den fina vintern börjar, att det inte finns motionslopp då!? Helt galet. Bara utnyttja de mörkaste och jävligaste månaderna som säsong, fan det är ju nästan som CX. Fast CX ska ju bara vara jävligt, inget annat. Skidor har ju en slags njutningsdel också, med klarblå himmel och takdropp. Men det skiter man tydligen i, sen är de förvånade över att antalet aktiva sjunker...

2 kommentarer:

Unknown sa...

Fel, fel, fel... Det är skidor som bara är jävligt.

CX med lera upp till lårbenshalsen och blod i munnen är fan njutning det.

Unknown sa...

Nåja CX är fint skit det med. Kanske ska köra det som försäsongsträning för skidorna i år.