lördag, maj 01, 2010

Progression

Den här veckan har jag gått minus. Inte bara för att räkningarna har betalats utan formmässigt. För ett par veckor sedan bet jag ihop och körd 11 minuter på en given belastning, idag orkade jag knappa 3 min på samma. Har känt det, har fått det bevisat på Timrå GP och idag så bekräftade jag det hela. Inte så roligt. Jag skippade de tänkta 30sekundarna också. Ikväll öppnar jag en flaska rött och dränker sorgerna. Tur att jag har en rolig cykel.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Välkommen till klubben. Jag öppnar en hink Ben & Jerrys istället tror jag, det ger mer tyngd ;)

Unknown sa...

Haha, ja det är sant. Men det finns inget som tvingar en att utesluta det ena eller det andra...

Niklas sa...

vet ej exakt hur du tränar men såg nån träningsvecka du la ut för nått tag sen med nästan bara "kort"intervaller, 30sekare och 10/20.... kanske blev lite för mycket syraträning ett tag som gjorde dig i knallform då som du nu får ta konsekvenserna för?

Unknown sa...

Hmm 10/20 är inte särskilt korta och inte heller så mycket syraträning... 80 reps i en följd och brukar inte innebära några brinnande ben. 30s genererar lite syra det är det inget snack om men jag kör dem inte så ofta... Jag hoppas att det jag kände tidigare inte var en form utan en grund... Annars är jag illa ute...