tisdag, augusti 18, 2009

Nyfunnen smärta

Låg och tittade på VM i Berlin, skulle bara kliva upp från ryggläget, då smäller det till i högerknäet. Inte så ofta jag skriker av smärta, inte i soffan i vart fall, men det här gjorde ont på riktigt. Inte en varm gosig smärta, inte heller en torr sträv smärta utan smärta i sin renaste och mest destillerade form. Frågan är om jag upplevt något liknande, när jag bröt armen gjorde det ju ont, men då var jag ung, när jag vred knät så korsbanden rök så var det väl inte så farligt. Det var mest jobbigt efteråt. Det här var en sån impuls som skulle kunna göra mig sömnlös några nätter faktiskt. Just att det bara händer är lite läskigt, svårt att förebygga liksom. Tror banne mig att jag ska ringa någon som vet något imorgon. Det här var inget vidare skojigt.

Tror jag fortsätter på linjen självömkan. Min mage har inte varit sig lik den senast veckan. Har faktiskt lite svårt att äta, känner mig kvalmig mest hela tiden och kan inte dricka kaffe. Verkar också satans lovande. En sak är då säker, jag dricker aldrig mer rödbetsjuice...

Bara så ni vet.

3 kommentarer:

Tom sa...

Start/mål i stan och bansträckningen undviker Birsta, loppet går via Maland, Tunadal och Skönsbergsvägen ner till stan på slutet.

Unknown sa...

Haha, jag har redigerat litet. Vi får snacka bansträckning någon annanstans...

Anonym sa...

Ajaj låter inget bra. Själv blev jag biten av en ilsken jaktterrier på dagens pass.....
//S