tisdag, september 07, 2010

Nytt om nytt


Knepig höst det här. Helt plötsligt är det högsommarvärme igen, synd bara att de släcker lampan litet för tidigt nu. Värre lär det bli... Den här dagen har varit "sådär", fick lufta kroppen något på kvällningen. Provade den nya höstrusketbanan lite snabbt. När jag inte behöver träna lika mycket själv ska jag försöka engagera mig i att förverkliga mina egna bandrömmar. Men det får nog dröja ett tag, inte för att det lär bli så mycket mer träning än tidigare utan kanske mer på grund av det faktum att vi ska bli fler i familjen, nu i vinter, vilket lär inverka på mängden effektiv cyklingsbar tid. Bara en sån sak. Liksom. Stackars värld som blir befolkad av fler griniga norrlänningar. Ja jävlar.


Vi hittade ett hopp mitt ute i ingenstans, nästan, B verkar fundera på hur långt och hur högt hon skulle kunna hoppa med lill-anthemen. B står numera för Badboll.

12 kommentarer:

Linda sa...

HA HA en väldigt söt badboll!

Linda sa...

HA HA en väldigt söt badboll!

Söderlund sa...

Grattis till att ni blir fler!, visste inte det...kan bekräfta att träningstid kommer att minska men man får istället vara jävligt effektiv. Inom cykelvärlden kan man ju alltid satsa på nåt sprintbetonat ;) Hälsa Badbollen!

Anonym sa...

Gratulerar den kommande tillökningen! :)

Samuel sa...

Världen är i stort behov av fler griniga norrlänningar!!

Tom sa...

Ja, fler griniga badbollar till världen!

Anonym sa...

Hur går den nya höstrusketbanan månntro?

Katarina M-I sa...

Väldigt fin badboll!

Hälsningar från soliga södern.

olmarkus sa...

På tal om hopp i Sundsvall... Har du testat hoppet på BMX-banan vid LV-5? Det har jag iaf:) http://dl.dropbox.com/u/4152908/Markus_hoppar.JPG

Har även sett hoppet du visar på bilden men där ska man nog ha något annat än en Anthem för att hoppa, alternativt en rejäl stänkare innanför västen :-/

Robert sa...

Det var en fin nyhet Henrik, det behövs påfyllning i ungdomsleden. Grattis till er båda.

Unknown sa...

Grattis!
Mer griniga Norrlänningar åt Sverige! =D

Unknown sa...

Kommentarrekord? Mycket roligt iaf!