onsdag, maj 09, 2007

Personligt rekord

Igår slog jag till. Bättre än så har jag aldrig varit. 160 kg x 4! Det kändes nästan för lätt!! På sista repsen så stämde jag till så att stången lättade från axlarna. Det var inte skönt alls när den senare landade igen... Fyfan...

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det var som fan, själv har jag inte varit i närheten av en skivstång sedan 1970 då jag slutade med ishockey.

Nordström sa...

Jag hade skivor innan MP3 men nu när jag tänker efter så har jag ju skivor på min MTB... Stänger använder jag inte då det är kliniskt fritt från gardiner hemma hos mig. Att man kunde kombinera de båda och att det kan bli så tungt är för mig en gåta... Men 160 låter fett!

Unknown sa...

Hahaha, men det är långt till Mickes vikter! Nä det är bara att erkänna, jag är nog ingen riktig cyklist och agerar inte heller cykelmässigt.

Nordström sa...

Jag har planer på att bete mig "icke cyklistmässigt" med vikter till vintern. Allt för att bli en bättre cyklist... men detta är hemligt.

Miike sa...

Tänk om fler inser styrkan med "rätt" styrke! ala Samdal

Anonym sa...

Det är väl cykelmässigt att köra benböj. Det är tufft i mtb...man ska både gå loss på pedaler och medtrafikanter. Nordström håller sikkert med om att pedaltrycket är mer konstant i mtb jmf med smalhjulstrampning. Hur tror ni "styrkan" maximalt är fördelad på en riktig cyklist, mtb-cyklist, så klart?
50% hjärta, 25% ben, 25% hu´vet!!??

Unknown sa...

98% huvudet, resterande 2% är rödvinsdoping.

Anonym sa...

4x160kg i bänkpress. Vad maxar du då? För det är väl bänkpress du snackar om?

Unknown sa...

Nej Peter det är Bicepscurl vi snackar om. Alla vet ju att biceps är den absolut viktigaste muskeln att vara stark i när det gäller cykling! Detta för att man ska kunna spänna fram blodådrorna så de blir lättare att hitta med kanylen.