söndag, september 07, 2008

Rullar in


Rätt fläskigt med dimma när jag och Mr S drog iväg imorse. Kallt som satan, vi tvingades värma lite uppför norra för att hålla nere farten och få hjärtat att slå oss varma. Efter dryga timman så hade vi letat oss ut till Indalsälven och belönades med en läcker syn av dimman som vandrar inåt landet. Det var en lodrät vägg tvärs över älven, såg läckrare ut i verkligheten än på bild. Bara så ni vet.
Under passet så hann vi sladda in på en bilauktion. Vi bjöd inget men jag funderar på om jag ska köpa en S6a till Bodil. Schysst pendlingsbil, borde kunna ha en del pulver kvar. 87 papp, Undra hur mycket som var trasigt på den och vad det kostar att få den igenom en besiktning... Stackars Careta (bilhandlaren) de har nog gått om panik nu när bilförsäljningen går kräftgång. Fan sitta med ett lager på bra mycket över trehundra bil är nog sådär skoj. Hett tips är att de får gifta sig med S6an, kanske åker förbi och erbjuder dem XTC'n i inbyte.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har den perfekta pendlarbilen...o så tar Bodilskan viten, i a fall i flera svårare discipliner. Tex i rena xc-lopp o 50 cm ospårat blötsnö-race. Chevy
S10 Sport är hennes för blott 2000 euro. Krocksäker pansarvagn (som S-4, -6, 8:or är lädda för).