söndag, juni 17, 2007

Vila

Vila är inte min grej. Fan, jag gillar ju att cykla och cykla är roligast på sommaren. Hur fan ska man då kunna vila sig i form??? Nä jag skiter i formen och har roligt iställen. I dag körde jag gamla fostringsbackar i Loning. Fan vad de vuxit igen!! Finns det ingen mtb-cyklist kvar i de skogarna??? Bäst jag åker dit lite oftare och blir fostrad på nytt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vem har inbillat dig att vila är bra, enligt min erfarenhet är vila väldigt mycket överskattat. Plattan i mattan har alltid varit mitt moto och jag mår förhållandevis bra.

Tom sa...

För att nå en riktig formtopp krävs naturligtvis en viss nedtrappning av träningen, men exakt hur det ska ske tvistar de lärde om. Total vila mår vi nog inte särskilt bra av. Våra kroppar är vana vid hård träning.

Unknown sa...

Mmm igår körder jag ett sånt härligt Robertinspirerat pass. Så skönt att bara klämma i med konstant belastning och inte bli avbryten av en massa vila,

Nordström sa...

Total vila suger fett och är i vart fall för mig inte formskapande... Däremot kan det behövas för återhämtning inför ny uppbygnad av form... Men vad fan ibland önskar man att man slapp tävla så man bara kunde träna och skita i form!