måndag, juni 11, 2007

Hmmm

10 juni var ingen bra dag. Vet inte vad som blev fel. Jag orkade inte. Kroppen sa ifrån. Huvudet värkte. Magen värkte. Det var jobbigt, mycket jobbigt för mitt psyke. Nu är frågan vad jag ska göra med dessa tankar som snurrar i mitt huvud?

6 kommentarer:

Tom sa...

Baka lite bullar vetja, och häll upp ett glas iskall mjölk. Ta en tugga, slut ögonen och din inre monolog är som bortblåst till förmån för den gränslöst smakfyllda njutningen.

Anonym sa...

Gör som jag, bryt ihop och kom igen. Vi får se om det är en vinnande strategi snart ;).

Anonym sa...

Bryt inte ihop....Du är en helbra mtbcyklist, du har kraft och teknik. Konceptet är Rellalaxa! Lite mer klacksparkstänkande....värt ett försök i a fall. Då man har elitambitioner är det lätt att de egna prestationskraven omvandlas till "somatisk begränsning". Optimera varje situation under tävling...med andra ord, göra det bästa av skiten när det känns dåligt...när topp 55-placering närmar sig...så låt det vara så då. Kör såå det ryker. Chris Besser-Messerschmidt

Tom sa...

Krillster har en poäng. It's all in the head... Nåja, nästan i alla fall. Du är grym, tro inte nåt annat.

Unknown sa...

Det är inte varje gång det känns bra att bli sjuk, men jag är faktiskt sängliggande nu... Och det känns ganska så skönt att jag är det. Kanske en liten förklaring till gårdagens elände.

Anonym sa...

Krya på dig!...då bllir även Ch40 lugnad.