onsdag, april 18, 2007

Burn!

Idag blir det bildlöst. Hittar inget passande. Något passande skulle väl kunna vara en skogsbrand eller liknande. Skitben. Nu ska jag börja kör distans. Det ska bli många långa lugna timmar nu den närmaste tiden. Ska ni cykla med mig får ni ta det lugnt. Imorgon ska jag boka tid för att testa blodvärdet, om jag har något sådant kvar... Fan. Det borde ju bli dags att komma i form snart... Suger på den ett tag till...

9 kommentarer:

Miike sa...

Distans?? nä nu jäklar!!! Vad kan det vara bra för? få frisk luft?

Anonym sa...

Jag skulle rekomendera distans med hög fart.

Nordström sa...

Distans är fint det! Det ger chans att om vädret tillåter sola in kläderna!

Unknown sa...

Ja, farten får gärna vara hög. Så länge pulsen är låg.

Anonym sa...

Distans är också fostrande. På lördag startar ett gäng från AMU kl 09 och kör 20 mil. Ska visst bli NV 15 m/s då. Känner en klin.fys.labb-tjomma (egen firma). Om klubben/enskilda vill kanske vi kan testa oss där..Finns det något intresse tro?
Vet inte exakt vilka manicker dom har för mätning där.

Unknown sa...

Jag behöver testa mig så jag vet vilken mängd rödvin jag ska dricka!

Anonym sa...

Vad hade ni för snitt i lördags, sen undrar jag med tanke på alla som hade vinterkläder på sig, hur klarade dom sig i värmen längre fram på dagen Christer.

Tom sa...

Du glömmer väl inte blodpuddingen, Henrik?

Anonym sa...

De vinterklädda, jag bland annat blev ohyggligt varm, men fick stoppa väst och handskar i fickan och köra med öppen jacka. Vi cyklade sakta i början så snittet blev lågt, knappa 32km/h men vi hade bra fart stundtals, särskilt när Christer drog.