måndag, november 23, 2009

Cykeldagarna, en återblick

Fan, det bara small till i lördags så var den dagen slut. Han inte dricka vatten på hela dagen tror jag. Hittade kaffe vid tresnåret då hjärnan helt lämnat in. Riktigt roligt att snacka skit med allt och alla, många är grymt insatta i både det ena och det andra. Det som ändå är slående är den behagliga stämningen som infinner sig då likasinnade får nörda in riktigt, på inhägnat område dessutom. Mycket Maestro-snack har det blivit, rätt bra att bara kunna hänvisa till den Svenska mästartröjan om någon ifrågasätter effektiviteten... Vi var oblyga i montern och vägde våra grejer på en Park Tool-våg, live. Inte alltid sådant görs, väl?

Anthem X0 vägde in på strax under 10,2 kg.
XTC Advanced SL 8,8 kg med prislapp.
Anthem X Advanced SL ramkit väger 2,2 kg.
Durin SL 100 1360, okapad.

3 kommentarer:

Jonas l sa...

Bra med våg i montern och stå för sina vikter. Intressant att höra om Palmbergs lite udda inställning på cykeln med.

Ska vi prata om effektivitet och placering så kan ju Emil Lindgren skylla på att han hade en ram ifrån 2008 då. Inte så många märken som hänger på en Orbea heller bland proffsen heller.

Giantramarna är riktigt feta iaf, hade kanske varit lite mer intresserad av de om geometrin passat mig. Durin är verkligen ett lyft för cykelvärlden, lätt, styv och riktigt bra.

Svanebo sa...

Såklart den som vinner för dagen skulle ju absolut inte ha vunnit på något annat märke *host* :)

Patrik Skolling Möller sa...

Jag köpte röda skruvar från Extralite... + en röd klämma. :)

Kul att "snacka lite skit". Eller skit och skit. Snacka Giant kanske är ett bättre ordval.

-Skogling