torsdag, februari 26, 2009

Nytänd

Fan alltså, fredag imorgon. Helvete vad bra! Kan bli två helt verkliga distanspass i helgen!! Ett ute och ett inne. Att det blir ett inne står utom alla tvivel då jag ska vara sidekick på Vasaloppspinningen. Kanon, det var skoj i fjol och då körde jag träjner. Lite tysare och smidigare med en spinningcykel. Ska bli odrägligt trött har jag tänkt. Det lyckades jag för övrigt jättebra med ikväll. 3 x 20 är ju inte närheten av vad vissa andra tränar men för mig räckte det finfint. Första intervallen var en lek, andra ingen, och den tredje avslutades som lek. Lurigt, hatar intervall nummer två, känns som jag spänner mig och därmed stumnar för sen kan det släppa, bara jag biter ihop och väntar ut smärtan liksom. Kanske bra att träna på det. Eller nåt.

onsdag, februari 25, 2009

Utbrunnen

Fan, igårkväll var jag sliten, slutkörd. Vet inte om mina ben tagit emot så mycket stryk tidigare. I morse kändes det bra, tills kl 0900 ungefär, sen börjades det. Höll på att slockna framför datorn, benen kändes som kolbitar ungefär och hela tiden gnagde ett otroligt sug efter att äta nåt. Givetvis hade jag tagit med mig mindre att äta dagen till ära då all frukt var slut här hemma. Passade på att på lunchen smita iväg till närliggande mataffär och bunkra sånt som innehåller fruktsocker och C-vitaminer. Det hjälpte, litet.

Eftersom jag tydligen ser ut som en knarkare nu så tog jag tillfället att klippa mig idag, så nu ser jag ut som en nyklippt knarkare. Ett fall framåt.
Då mina ben/kropp/jag var så pass sliten så tänkte att att några finvarv uppe på södra, lugnt skejtandes nog skulle vara som balsam för själen. Efter att ha "provat" hur en fyra i hotellbacken kan tänkas kännas en sån här dag, så körde jag tre till plus några tvåor... Undra om jag ens tar mig upp ur sängen imorgon...

måndag, februari 23, 2009

Brinn

Benspark, 40 reps, det är sann kärlek. Vet inte om jag kan komma på något som gör mer ont utan att något i kroppen går sönder. Det känns som om muskelfibrerna smälter samman av anspänningen. Har ingen aning om det gör mig till en bättre cyklist, men roligt är det.

Det finns inte mycket i mitt huvud att avhandla en måndag den 23e februari, jo kanske att morgondagen kommer att bli en lång kamp, jag mot semlorna. Jag gillar semlor men har på egen hand räknat ut att jag lär gå ner i vikt till sommaren om jag ska klättra i någon stackars resultatlista. Så min största fiende imorgon är de där vetebullarna med grädde. Det absolut värsta som skulle kunna hända är att någon får för sig att servera het-vägg tillsammans med en kopp nybryggt. Sen är det väl bara att satsa på 2010 och hoppas på att Fettisdagen blivit förbjuden.

Joo på söndag ska jag köra mitt första distanspass nådens år 2009, på cykel då vill säga.

söndag, februari 22, 2009

Seg start

Ja så var söndagen avklarad. Fick i mig två pass, löpning med Brinken på kvällningen åtföljd av magboll. Fan alltså, löpning är enkelt.
Det var slitsamt framför TVn idag. Södergren gjorde det han är bäst på; dra. Fan alltså, jag trodde han hade lite till i sista backen men vafan, det är ingen lek att åka skidor sådär fort så att alla andra i värdseliten släpper. Att Petter N kan sjudubbla farten en kort sträcka är ju ingen nyhet och ett trevligt vapen, för honom. Fan det var spännande alltså.

Snacka om att det är tomgång nu, eller kanske rundgång. Det har varit trevliga avbrott i grundträningen med dessa små lokala skidtävlingar. Synd bara att de tagit slut nu med Vasaloppsveckans början. Efter den verkar skidsäsongen ta slut, fattar det inte. Det är ju nu den fina vintern börjar, att det inte finns motionslopp då!? Helt galet. Bara utnyttja de mörkaste och jävligaste månaderna som säsong, fan det är ju nästan som CX. Fast CX ska ju bara vara jävligt, inget annat. Skidor har ju en slags njutningsdel också, med klarblå himmel och takdropp. Men det skiter man tydligen i, sen är de förvånade över att antalet aktiva sjunker...

Mora ToR

Ok, nu har jag landat. Betydlig mer slitigt att vara support än att själv tävla. Tävlar jag så belönas jag iaf med ett adrenalinpåslag och lite belöningsendorfiner. Som coach blev jag bara trött, naturligtvis glad för att tjejerna gjorde bra lopp OCH tyckte att det var roligt själva. Trodde inte att Bodil skulle gilla tävlingen då jag såg henne i startbacken... Jag fattar inte hur en del damer lyckas ta sig in i en fålla framför, fixar de att snitta under 4 min.... Möjligtvis i en slalombacke... Otroligt. Apropå seedning, arrangören kan inte gilla att de aktiva ska seeda upp sig, för den organisationen var så jävla dålig. Att behöva tre gånger jättelång tid för att få stå i rätt startfålla. Japp, det plus lågt blodsocker gjorde mig folkilsk värre än det värsta distanspass. Där och då bestämde jag mig för att INTE åka Vasaloppet. Jag vill inte sitta i fängelse så jag skippar att utsätta mig för sånt...
Då Andreas och jag skötte markservice så stod ju vallning på agendan efter allt köande, det var en ganska avslappnad om än jobbig övning. Skönt att bara behöva utföra, Andreas intstruerad och la fram rätt valla. Tydligen så hade han en jävla koll för damerna verkade ha finfina skidor. Undra varför han inte gjorde så på sina egna under Vintertri-VM??? Det var förbannat skoj att stressa fram på vintervägarna ute i skogarna för att stå och skrika lite. Skön stämning efter spåret och en massa trevliga människor. Precis som det ska vara. Att sen behöva förstöra det positiva med att trängas i Mora var väl sådär, men det var faktiskt riktigt roligt att hjälpa till istället för att tävla. Men visst fan blev jag trött.

Vilade ju två dagar så jag kände mig laddad att dunka lite på Månknarken. Inspirerad av Larsson Wattsiffror laddade jag på 350W... Ajajajaj... Det kändes sådär faktist. Men nästan i klass med OS-svensken... Fattas bara 136W och tio minuter... FYFAN.

lördag, februari 21, 2009

Jag är litet för trött nu

I alla fall för att skriva något vettigt om TjejVasan. Tjejerna gjorde bra ifrån sig. Riktigt bra tycker jag. Jag gjorde inte så mycket, förutom att skämma ut mig i en nummerlappskö. Nä jag fixar inte dem som tränger sig. Ätit en massa godis istället för middag. Hann köra en del bil idag. Nu ska jag samla kraft för tjugor imorgon samt en utförligare rapport.

fredag, februari 20, 2009

torsdag, februari 19, 2009

Nödslakt

Aaaaaahhh fyfan vad det precis har gjort ont, i mina tår... 18 minus och jag trodde att skoöverdragen låg i bilen, det gjorde de inte. Tänkte att en timmes skejt överlever jag, det gjorde jag inte. Tyckte inte att tårna såg så farliga ut vid första okulärbesiktning, men väl i duschen... Jävlar. Årets etta på smärttoppen. Iofs var förra gången jag frös också rätt bra med, men jag glömmer så lätt smärta.

Hann ändå klämma några fyror. Kändes ok. Nu bär det av till Mora och Tjejvasan. Passar på en dubbelvila nu när jag ska vara Sportchef. Undra om jag för köra bilen bakom Bodil på skidspåret? Ska köpa headset imorrn på Clacke O.

En anledning för 2010


Strax under 2kg dyrplast med en fungerande bakdämpning... Runes egna på bild. Jag får vänta till nästa år. Kanske tur det, lär behöva samla ihop lite finanser tills dess...

onsdag, februari 18, 2009

4,3


Japp så ser dagsläget ut nu när det gäller tjugor. En bit kvar då. Men en liten förbättring i alla fall. Det är en bit kvar till Lasses 6,7 W/kg. Men det är ju kanske därför som jag en gång köpte ett gult plastarmband bara för att få vara lite lik honom. Nu vetifan om jag skulle göra det, köpa armband alltså, nu kan jag lika gärna skänka till svensk cancerforskning. Fast, jo han är lite läckrare cyklist än de andra som tävlar. Ja, jag köper hypen rakt av, mest bara för att det finns en hype, om en cyklist. Givetvis har jag ju läst hans böcker och även den något mer objektiva Tour de Force. Den ger nog en lite mer rättvisande bild om hur pass hänsynslös och egocentrerad den mannen egentligen är, eller det är nog ett krav att han är sån. Fan han styr ju HELA cykelvärlden just nu. Inte många andra cyklister som flyger privatjet till tävlingarna och har egen fotograf med PÅ tävlingen. Sen att han krockade med den är ju en annan femma... Men vad man än tycker så är han en brutal jävel alltså. Fyfan om man youtubar honom och kikar på rycken han gör ifrån en STORdopad klunga. De är inte ens nära.

Undra hur pass mycket privatjet mina 4,3 W/kg ger? Kanske kan ta en extra kopp gratiskaffe på jobbet imorgon eller nåt, får hänvisa till mina wattsiffror om någon misstycker...

tisdag, februari 17, 2009

Ståpäls

Idag har det varit ett par orsaker till rest kroppsbehåring, dels kylan men även att lyssna på Glasvegas. Löjligt bra och löjlig enkelt. Precis lagom lätt att förstå för en sån som jag. Drog i mig en kopp kaffe efter jobbet i sweet spot men dem på lite för hög volym för att grannarna ska ha sluppit att höra hela texten. Men vafan, jag lever så sällan om nu när trainern pensionerats. Efter denna mentala massage drog vi iväg upp på berget, jag skejtade fyror och Bodil körde trettiosekundare. Fan vad härligt! Minus fjorton grader borde ju vara slagvolymsfrämjande!?

måndag, februari 16, 2009

Skidor är HOPPLÖST roligt


Bara så ni vet, liksom...

söndag, februari 15, 2009

Vägg

Helvete vad trött jag blev idag. Vet inte om jag blivit tröttare tidigare. Har cyklag igenom Tyskland men det var en lek jämfört med Fiskarrännet idag. Att 20km skidor kan döda en så in i helvete. Tvärdog efter fyrtio minuter. Inte bara så att jag blev andfådd alltså utan jag dog. Sen dödade jag mig själv den sista biten in i mål. Fan alltså, snacka om att det motoriska blir sämre när det är slut på soppa, det är inte bra om man är osäker tekniskt på skidor...

lördag, februari 14, 2009

Träningskompis

Det är fint med sällskap på träningen. Ganska fränt att Bodil som för ett par år sedan inte hade åkt skidor sedan barnsben nu gärna kör tävlingar. Det trodde jag inte efter de första gemensamma löpturerna för en sådär sju år sedan. Nu körs det fyror, 30s och maxstyrka titt som tätt. Det är ju det jag alltid sagt, konditionsidrott är det bästa, det tar bara lite längre tid att lära sig att tycka om det. Samma som med musik, det som är lätt att gilla håller aldrig i längden. Kanske därför hon fortfarande bor med mig, hon hoppas på att det kanske går lära sig att tycka om mig och att jag ska hålla länge. Jag är nog ett hopplöst fall.

fredag, februari 13, 2009

Revolution

Eller kanske den totala avsaknaden därav. Nu händer det inte mycket skitfränt. Jobbet är oootroligt tråkigt för tillfället. Det roligaste idag har helt klart varit psykningarna mellan Sundsvalls och Göteborgs finest(!!!?). Tänk att det går att ha så skoj med hjälp av e-mail. Nåja, Henrik i gbg leder då hans cykel faktiskt är i fysisk rörelse mot honom. Jag försökte kontra med alla tänkbara tjuvknep nu när han faktiskt gått och köpt en Anthem X0. Kanske den bästa FS som finns, troligen är det så. Ja, jag är absolut avundsjuk, jag tror att den hojen är grym. Dessutom tror jag en sån tar SM-guld i år... Japp så blir det.

Imorgon går det en skidtävling som heter Njurunda runt, 42km seedningsgrundande myråkning. Ja, hade jag hunnit med ett par pass till än det jag nyss åkt så skulle jag ställt upp. Tävling är ju som sagt bästa träning men det känns lite galet att kräkas upp lungorna på första försöket liksom. Kvällens pass var vackert, men helvete vad snö vi har!! Jag har nog inte varit med om något liknande sen jag var kortare än 160 cm...

torsdag, februari 12, 2009

Träningslära

Mycket intressant läsning:
http://oijer.blogspot.com/2009/02/det-har-med-distans-del-2.html#comments

Jag har alltid tyckt att träningslära mm varit väldigt intressant. Nästan så att jag tycker att det blir det mer och mer för varje år jag håller på att cykla. Skoj som fan att prova nya saker och se hur jag reagerar på det. Sen är det faktiskt ännu roligare att se när vi snöar in på något som vi tror på. Ta Micke och jag för ett par år sedan. All träning som tog längre än 60 min var förkastligt och uthållig blev vi at maxstyrka. Med lite mer vatten under broarna så kanske det finns fler vägar till absolut lycka än bara fyror, kanske. Men jag blir otroligt lycklig av att köra dem, på skidor. Hatar att köra fyror på cykel, kan faktiskt gå så långt att jag tycker att de är helt värdelösa, för mig. Och just där har vi kanske pudelns kärna eller nåt. Det finns ju så in i helvete med teorier om vad som är bäst osv. Men fan, vad passar mig bäst då? En arbetskamrat sa något inte helt dumt idag om "dem som vet"; "fråga dem vart universum slutar då!". Detta var som kommentar till att det finns dem som säger sig vara helt säker på en sak. Ja, backar man tillbaka några steg och flyttar avgränsningarna i sin lilla värld så kanske det finns helt andra faktorer som spelar in. Inte bara att träna på fastande mage för att det gör en uthålligare osv. Jag menar isolerar man varje liten process så nog finns det väl sätt att optimera just denna, men helheten då!? Jag menar naturligtvis inte att alla teorier är av ondo, utan kanske mer att ett något avslappnat förhållningssätt till sin träning kan vara av godo...

5 W/kg

Jag skulle vilja skriva att jag orkade jättemånga minuter med 5 W/kg, men det gjorde jag inte. 7min och 53s bra precis orkade jag idag. Kanske hade jag kunnat pina mig till 8 min men troligen inte. Fyfan.

onsdag, februari 11, 2009

Tur!

Vilken jävla tur att Internet finns. Hade det inte varit för det och Öijers blogg hade jag nog kört 8+2 ikväll. Men det är ju tydligen likställt med att sitta i soffan så jag körde tjugor istället. Det var fan nära ögat.

tisdag, februari 10, 2009

Material

Jag är ju en otroligt prylintresserad norrlänning. Det har nog de flesta som läser här listat ut. Materialet är ju knappast så jätteviktigt som alla tillverkare gärna vill få oss konsumenter att tro. Men en viss skillnad gör det ju och då är ju frågan: OM jag skulle välja helt förbehållslöst en cykel, vilken är då den absolut bästa cykeln jag kan köpa för mina stackars pengar? Det skulle ju vara nåt det, få prova ut något som är det SÄNASTE och det BÄSTA för just mig.

måndag, februari 09, 2009

Ge mig ett S, Ge mig ett K, Ge mig ett R

SKRUBB.

Tog det säkra före det osäkra och skrubbade en kväll till. Bättre idag. Inte lika illa nu. Fortfarande långt ifrån bra naturligtvis men idag var det ju i alla fall behagligt att träna. Imorgon kanske det blir skidor, eller gym.

Bodil har ikväll kört kombipass, fyror och gym plus nedjogg. Hon ska alltid vara värst.

söndag, februari 08, 2009

50 kg

Behöver jag väga för att det ska vara anständigt det jag presterade idag på Monarken. Helvetet vilket förfall. Nog för att jag tappat några kilon men till 50 är det några kvar... Men det var lite roligt att få träna igen. Höll igen fint men pulsen skickade ändå. Imorrn ska jag se om jag kan få åka lite skidor, det har jag längtat mig halvt fördärvad till.

Dagens


Idag lekte jag coach. Finfin sysselsättning. Skönt att dricka lite kaffe och äta macka i en varm värmestuga när de andra tävlade. Sen att jag slapp åka i det något kluriga föret gjorde det inte så mycket sämre heller. Precis nu har jag liksom gjort klart för ett besök i skrubben. Natten var helt hostlös så nu kör jag. Kan det bli bättre??




Bodzilla vann 10 kilometersklassen. Kanon att någon i familjen verkar ha några genetiska förutsättningar för konditionsidrott.


Jag kanske ska bli glassig coach istället...

lördag, februari 07, 2009

Veckans nitlott

Lördagar ska ju vara den bästa dagen på veckan, dagen då vi gör allt det som är roligt. Tränar, tittar på fräcka saker, grejar med grejer osv. Inte ska det vara dagen då det enda som egentligen händer är att jag hamnar på IKEA, köper bokhyll(or)a, monterar skiten och upptäcker att vår "charmiga" lägenhet är så pass skev att inget som ställs på golvet någonsin kommer kunna stämma med väggarna. Fyfan, jag har hyfsat med överskottsenergi nu efter mina "viloveckor"... Understimulerad är bara förnamnet. Den värsta tiden i en sjukdoms/skadeperiod är den odefinierbara delen mellan jättekass och frisk. Då är jag ändå så pass med i matchen att jag kan lida mig igenom varje jävla sekund av dygnet utan att för den delen få göra de saker jag hemskt gärna vill. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN.

84 kg

Satan alltså. En otroligt bra vikt. Inte min men väl vikten av den svenska elektronik som min gode kamrat Micke har inhandlat. Jorå, jag är avundsjuk. Japp, hejdlöst nördigt, att bli avundsjuk på cd/försteg/monoblock. Men fan alltså, 250W ren klass A. Det blir varmt det och värme skulle vår lägenhet behöva. 250W skulle nog mina 805or trivas med också. Mmm skulle vara fint att ha det och spela lite Tool för grannarna och Bodil. Då menar jag inte bara ljudvolymen utan detaljer och 3D.

Det var ett tag sen jag vägde 84 kg nu. Den här tiden i fjol kanske. Eller nåt sånt. Definitivt för två år sedan, då vägde jag mer... Nu är jag well into the 70's, hyfsat planenligt faktiskt. Men det är väl det enda som är planenligt just nu. Blir ingen träning idag heller utan jag ska koncentrera mig på att köra lite bilar och köpa möbler idag. Bara hostan släpper så ska jag smyga in i skrubben, där väntar en nyservad och pimpad monark. Som jag längtar!

torsdag, februari 05, 2009

Jobb igen

Såja, första comebacken avklarad. Idag har jag mest lyssnat på att idrottsmän är klena som är hemma när de är sjuka samt att alla cyklister är dopade då det var en stackare som dog i natt. Helt allvarligt, jag börjar bli less på att det enda man pratar om i samband med cykel är doping. Ja, fan det är bra många idioter som tokdopat sig för länge nu. Det är illa som fan. Stryk ska de ha allihop. Det är tråkigt att vi andra dårar ska förknippas med detta och behöva ta skiten, hela jävla tiden. Men sånt är livet. Livet som cyklist är en uppförsbacke i Sverige, det kommer aldrig att accepteras utan fortsätta vara något konstigt och knäppt. Så är det.

Imorgon kan det bli träning. Eller i alla fall rörelse med ett tidtagarur aktiverat och pulsband apterat. Fan undra hur långt jag har till 330 nu?

onsdag, februari 04, 2009

Att låsa eller inte låsa...




Jafan, jag har ju åkt låsbart i några år nu. När jag körde Manitou så använde jag aldrig låsningen utan pumpade bara hårt, när jag bytte till Reba/Magura så tyckte jag att det blev lurigt med inställningen, låst är ju som sagt stelt men olåst blev det för mjukt. Jag gillar det halvlåsta läget man kan få till på en Fox och Reba. Det funkar ju inte på en Durin, den har ju DLO men den tillåter bara att gaffeln expanderar. Undra just om den nya Durin SL kan vara svaret på mina böner? En gaffel som har lite styvare initial inställning och därmed funkar lite halvlåst. Det är i alla fall så jag fattar det. Det är ingen plattformsdämpning utan bara fjädern som har en tuffare grundsättning. Mycket talar för att det blir en sån för att "lyxa till" det litet. Den och Marta SL mag... Kan bli fint det.

Jag har alltid haft tanken om mig själv som en Big Ring Masher, men som det kändes i fjol så rullade det bäst på när jag försökte slappna av så mycket som möjligt och bara låta benen spinna. Med det i åtanke så kanske jag borde hitta en set-up på cykeln som tillåter dämpning hela tiden som kanske gungar lite mer då men ändå lite mindre än en där jag låser både fram och bak. För varför åka heldämpat om jag ska åka med låst hälften av tiden? Då är det ju bara onödig barlast. Nä fan då ska fluffet utnyttjas till max! Tur att jag har en anthem mao. Lite skoj när jag idag slösurfande var inne på mtbr och någon bad alla lista "världens bästa ht och fs" gissa vilken fs som förekom onödigt frekvent!?

tisdag, februari 03, 2009

0,11W


Det är vad jag förbättrat mig med under min sjukdomsperiod. Förutsatt att jag nu drar samma i 20 min. Fan fortsätter jag såhär i 10-12 veckor till så... Ganska behagligt sätt att bli bättre på. Förutom hostan då.

Har gått i cykelbytartankar ett tag. Idag så gav jag mig på röden, den har ju fått nya gaffelben av magura så jag tänkte att jag mekar lite, vänder en styrstam mm. Den var lite för smutsig för att torkas ren i lägenheten. Men fyfan vilken cykel. Snacka om att jag blir hemmablind med jämna mellanrum... Lite samma som när jag fick för mig att jag skulle byta ut bilen mot en subaru. Provkörde osv. Säljaren fick räkna, jag hade liksom tänkt mig en billigare bil = mer stålar över varje månad = andra roliga grejer alternativt nytt boende. Jag hade inte räknat med att lilljapsen skulle bli dyr, på riktigt alltså, typ audi och BMW-dyr. Så bra är den inte. Den är bra, men inte Tyskt bra. Att jag skulle skambjudas för min var ingen skräll, men just det där att jag tänkte att den nya skulle bli billigare och lagom bra. Inte lagom bra och dyrare... Fan. Det är ju så med cykel också. Ska jag sälja röden verkar det som om jag måste skänka bort den. 28000.- verkar iaf vara för dyrt. Kan förstå att det är mycket stålar osv, men vad är alternativet? Hade jag varit 176-184 cm och tänker köpa ny Långloppshoj så tror jag det är svårt att få tag i nåt effektivare för de pengarna. Ok, det finns snorlätta HT för mindre men de är ju just HT. Så jag tror inte att jag sänker, eller fan någon jävla måtta får det vara. Jag menar den är ju fan i princip ny, den nya årets, likadan fast blå och med sämre/tyngre gaffel kostar 62000.- utan pedaler. FFS 34000 i rabatt om än använd i en halv säsong. Herregud alltså. Vilket jävla fritt fall. Finanskris?

Btw jag har skrivdamp nu, har suttit inspärrad i en lägenhet och har så mycket överskottsenergi att det inte finns bokstavskombosar som täcker, så ni får ursäkta. Läste på nåt forum att någon byggt en likadan röden med en vikt på 8,97 kg. Den var en L... Det ska jag fan slå.

Funderar på följande:
Durin SL = -100g
New Ultimate = -60g
Tune Prügel = -40g
Syntace F99 = -50g
Mitt pimpade XTR vevparti = -100!
Nån snorlätt sadel = -50g Neeeej ingen skitful Tune vaddennuheter....
Scrub discar = 50g

Typ 450g... Blir oändligt dyrt. Avkastning i klass med mina Haldexaktier... Vikterna är ju även otroligt uppskattade skulle ge en Rödenvikt på dryga 9,5 kg. Det är klart lite extralite skumhandtag här och kanske någon Nokon där så blir det mindre. Ett bar Eggbeater 4ti skulle dra fint men jag har lite separationsångest när det gäller xtr. JUUUST glömde ju de nya Marta Magnesium, såna ska jag ju ha! Kanske 9,3 om jag löper hela linan ut.

Men sen vetifan...

Inte ropa hej...

Jag vaknade i morse med ett ganska så lätt huvud, fick direkt en rejäl hostattack. Förutom några sådana samt att mina ögon ser ut som de precis har kört Billingen 2008 så mår jag rätt hyfsat idag. Lyckades inte en harkla upp något om ens kan komma i närheten av gårdagens morgonhårboll, den var helt klart personbästa. Det absolut jävligaste jag sett, så jag kunde med gott samvete säga; ja, på läkarens fråga om jag har missfärgat snor/slem. Det var så pass att färgen matchade röden ganska så perfekt faktiskt...

Trodde att Tour of Qatar skulle rädda mig från vara-hemma-tristessen, så icke. Det var ingen rolig tävling det där. Det enda som var roligt var ju att Boonen var elak. Jag gillar att folk är elaka.

måndag, februari 02, 2009

Tajming

12:30 till 14:00 är det cykel på TV. Jag är grym på att tajma mina sjukdagar.

Blev lovade en kur med sånt som dödar bakterier av farbror doktorn, ska hämta den sedan, efter cyklingen.

Hmm

Är det bara jag som tycker så, eller körde man ca 7000 gånger så fort mitten på nitti???

Grundig

Stor underhållning. Chipskungen skymtar förbi.




söndag, februari 01, 2009

När jag blir frisk ska jag:

Låta bli att hosta. Det börjar göra ont nu...

Vara vaken en hel dag, några få timmar åt gången

Testa och se om jag fortfarande kan åka skidor.

Kanske cykla en sväng.

Nu inväntar jag en hemleverans av chips och cola. Jag brukar sällan dricka cola men nu börjar jag bli desperat. Det enda positiva är att jag nu väger ungefär samma som jag gjorde veckan innan SM. Är osäker på om jag varit lättare något år norr om 2000 den här tiden på året.